top of page
MINDFULNESS TRAINING

Wil je beter leren omgaan met prikkels van stress?

Wil je negatieve gedachtepatronen doorbreken?

Wil je met meer aandacht door het leven te gaan?

Wil je je levenskwaliteit verbeteren?

Dan is een mindfulnesstraining een geschenk aan jezelf.

Mindfulness is een wetenschappelijk onderbouwde aandachtstraining die je leert omgaan met je gedachten. De training bestaat uit 8 sessies van 2,5 uur. Tijdens deze training krijg je meditaties, lichaamsoefeningen en oefeningen vanuit de cognitieve psychologie aangereikt.

Je bouwt doorheen de training ook een dagelijkse gewoonte op om met de tools zelf aan de slag te gaan. 

De reeks wordt gegeven door Angela Broeders (+10 jaar ervaren Mindfulness trainer) en gaat door in beperkte groep van max. 7 pers. 

mindfulness training antwerp_edited.jpg
Prijs: € 320  
beperkte plaatsen
Inclusief materialen (zoals syllabus en MP3’s) + 1 gratis yogales naar keuze bij Studio LijfEr volgt een nieuwe reeks in het najaar. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en je weet het als eerste. We sturen ongeveer maandelijks een nieuwsbrief, dus geen gespam :-)
IMG_3622.jpg
OVER STUDIO LIJF

Lijf is een sfeervolle yoga- en meditatiestudio in Antwerpen vlakbij de Zoo op de grens met Borgerhout. Er is een wekelijks aanbod yogalessen en meditatie. Er worden ook regelmatig workshops en trainingen georganiseerd. Alle lessen en workshops zijn in kleine groepen met veel persoonlijke begeleiding. 

Duizenden mensen hebben de training gevolgd en uit vele wetenschappelijke publicaties is gebleken dat de mindfulness training tot één van meest effectieve instrumenten behoort voor stressreductie. Een training volgen is voor iedereen die een investering wil doen in de kwaliteit van zijn/haar leven en bereid is om met een nieuwe open blik naar zijn/haar eigen patronen te kijken.

De cursus bestaat uit 8 sessies van 2,5 uur. Na deze cursus heb je voldoende inzicht en oefeningen om door te gaan met mindfulness in je dagelijkse leven.

Onderdelen van iedere sessie zijn:

  • begeleide aandachts- en concentratieoefeningen

  • bewegingsoefeningen

  • zit- en loopmeditatie

  • ademhalingstechnieken

  • inzicht in de boeddhistische oorsprong

  • je leert en oefent samen met andere cursisten in groep.

 

Mindfulness is door iedereen te leren. Het trainen van een vaardigheid vereist veel oefening. Naast de wekelijkse sessies is het van belang om ook thuis dagelijks te oefenen. 

De reeks wordt gegeven door Angela Broeders. Zij geeft reeds sinds 2012 Mindfulnesstraining in Antwerpen en Nederland. Zij volgde de opleiding MBCT trainer bij het Aandachtsinstituut en is aangesloten bij de vakvereniging. 

mindfulness meer info
LOCATIE
Lijf
Dambruggestraat 11
1e verdiep
2060 Antwerpen
info@studiolijf.be
T: 0495/54.62.49
bottom of page