MINDFULNESS TRAINING

Je hoofd stopt niet met malen en piekeren?
Je bent vaak moe of zelfs uitgeput?
Je lijf wil niet meer mee of doet voortdurend pijn?
Je hebt last van stress en je voelt je gespannen?
Je hebt last van angsten die je belemmeren?
Je laat je beïnvloeden door de negatieve stemmen in je hoofd?
Je hebt de indruk dat je geleefd wordt?

Dan is een mindfulnesstraining een geschenk aan jezelf.

De training bestaat uit 8 sessies van 2,5 uur. Tijdens deze training krijg je meditaties, lichaamsoefeningen en oefeningen vanuit de cognitieve psychologie aangereikt om mee aan de slag te gaan.

Prijs: € 300  
beperkte plaatsen
Inclusief materialen (zoals syllabus en MP3’s) + 1 (gratis) yogales naar keuze bij Studio Lijf
Betaling via Ucoins mogelijk (via mail naar info@studiolijf.be)


data: 
Er start een nieuwe reeks in het voorjaar 2022.Schrijf je in op de nieuwsbrief voor de nieuwe data als eerste te vernemen. Er zijn ook regelmatig workshops restorative yoga & mindfulness.
IMG_3622.jpg
OVER STUDIO LIJF

Lijf is een sfeervolle yoga- en meditatiestudio in Antwerpen vlakbij de Zoo op de grens met Borgerhout. Er is een wekelijks aanbod yogalessen en meditatie. Er worden ook regelmatig workshops en trainingen georganiseerd. Alle lessen en workshops zijn in kleine groepen met veel persoonlijke begeleiding. 

Duizenden mensen hebben de training gevolgd en uit vele wetenschappelijke publicaties is gebleken dat de mindfulness training tot één van meest effectieve instrumenten behoort voor stressreductie. Een training volgen is voor iedereen die een investering wil doen in de kwaliteit van zijn/haar leven en bereid is om met een nieuwe open blik naar zijn/haar eigen patronen te kijken.

De cursus bestaat uit 8 sessies van 2,5 uur. Na deze cursus heb je voldoende inzicht en oefeningen om door te gaan met mindfulness in je dagelijkse leven.

Onderdelen van iedere sessie zijn:

  • begeleide aandachts- en concentratieoefeningen

  • bewegingsoefeningen

  • zit- en loopmeditatie

  • ademhalingstechnieken

  • inzicht in de boeddhistische oorsprong

  • je leert en oefent samen met andere cursisten in groep.

 

Mindfulness is door iedereen te leren. Het trainen van een vaardigheid vereist veel oefening. Naast de wekelijkse sessies is het van belang om ook thuis dagelijks te oefenen. 

De reeks wordt gegeven door Angela Broeders. Zij geeft reeds sinds 2012 Mindfulnesstraining in Antwerpen en Nederland. Zij volgde de opleiding MBCT trainer bij het Aandachtsinstituut en is aangesloten bij de vakvereniging. 

 
LOCATIE
Lijf
Dambruggestraat 11
1e verdiep
2060 Antwerpen
info@studiolijf.be
T: 0495/54.62.49