top of page

Veelgestelde vragen

Welke yoga is voor mij het meest geschikt? 

Om een yogales te vinden die bij je past, kan je best beginnen met jezelf de vraag te stellen waar je zin in hebt. Want iets wat je graag doet, hou je gewoon ook makkelijker vol. Zoek je iets intens en ben je sportief aangelegd, dan zal Vinyasa yoga wellicht iets zijn waar je blij van wordt. Wil je graag een rustige bewegingsles, dan is easy yoga of Anahata yoga mogelijks perfect op jouw lijf geschreven. Ben je vooral op zoek om te meditatief te ontspannen zonder veel beweging? Dan is Restorative Yoga een absolute aanrader.

Als je geen enkel idee hebt wat je fijn zou vinden, dan is een Easy yogales een goede start om te ontdekken wat je fijn vindt.

Wil je meer weten over de verschillende lessen? Lees hier alles over onze yogastijlen.

Ik ben niet lenig, kan ik dan yoga doen?

Het grootste misverstand over yoga is wel dat je er lenig voor moet zijn. Yoga wordt wel geassocieerd met lenigheid omdat je er leniger van wordt. Maar je hoeft bijlange niet met je handen aan je tenen kunnen om te starten met yoga. Bovendien draait yoga om veel meer. Je leert beter ademhalen, je wordt er rustiger van en je kan er ook spieren mee opbouwen naarmate de houdingen intenser worden.

Kan ik een proefles volgen?

Je kan op gelijk welk moment in het jaar starten. We bieden een proefles aan waarbij je de proefles betaalt maar de tweede les gratis krijgt. Zo kan je even testen welke les je ligt. Daarna heb je de keuze tussen 5-strippenkaarten, losse lessen of een abonnement als je wekelijks plant te komen.

Meer info over de prijzen vind je hier.

Hoe werkt een abonnement? 

Ben je van plan om elke week een les te volgen? Dan is een trimesterabonnement de meest voordelige formule. Je betaalt 12€ per les en dit voor evenveel lessen als er weken zijn in dat trimester. Daarbij zijn de schoolvakanties niet meegeteld. Met dit tegoed kan je dan ofwel een wekelijkse vaste les boeken of gewoon binnen dat trimester je eigen schema samenstellen. Kan je toch eens een les niet? Dan kan je ook gewoon 24u vooraf annuleren en binnen het trimester je beurt nog opmaken voor een andere les.

Wil je meer lessen bovenop je abonnement? Ook dat kan. Stuur een mailtje en je ontvangt de link voor de dit voordeeltarief te bekomen.

Belangrijk: lestegoed op het abonnement worden nooit verlengd. Wil je toch meer flexibiliteit? Dan is de strippenkaart steeds interessanter.

Ben je geïnteresseerd in een abonnement? Stuur een mailtje met je vraag (vaste les of losse lessen). Je kan ook vragen om tegoed van een lopende strippenkaart mee te verrekenen. 

Kan ik yoga doen als ik zwanger ben?

Het is veilig om yoga te doen als je zwanger bent. Maar net zoals bij elke andere beweging die je regelmatig wil gaan doen bespreek je jouw plannen best met je arts. Deze kent jouw medische achtergrond en kan dus ook bepalen wat goed is voor je.

Voorts vragen we ook altijd om de docente te verwittigen bij aanvang van de les dat je zwanger bent. Het is namelijk wel zo dat er bepaalde oefeningen of houdingen zijn waarbij wat aanpassing nodig is. Geef ook altijd zelf aan als iets niet prettig voelt. Zo kan de docente voor jou een aanpaste houding voorstellen.

abonnement
bottom of page