Tarieven

De lessen worden gegeven in kleine groepen. Daarom is vooraf boeken noodzakelijk. Gereserveerd en toch verhinderd? Je kan tot 24 u vooraf annuleren voor een gewone les. Je tegoed wordt automatisch teruggeplaatst in je account.

Strippenkaarten of andere tegoeden kunnen maximaal 1 keer per jaar met 1 maand verlengd worden omwille van persoonlijke redenen, aan te vragen via mail. Bij medische redenen kan het tegoed voor langere tijd bevroren worden of terug betaald worden. Vraag naar de voorwaarden via mail.

Wil je graag lessen volgen maar is de prijs of het online boeksysteem voor jou een drempel? Bij Studio Lijf willen we yoga toegankelijk maken voor iedereen. Dus stuur gewoon een mailtje info@studiolijf.be of bel naar 0495/54.62.49 en we werken samen iets uit wat voor jou passend is.

  • De prijs voor een losse les is € 16.

  • Proefles is € 10. je tweede les in dezelfde maand is gratis. 

  • 5-strippenkaart is € 60. Deze is 2 maand geldig.

  • Deze prijzen voor trainingen en workshops worden aangegeven in het lessenrooster. 

  • Alle prijzen zijn incl. BTW.

  • Betalen via Ucoin? Dat kan. Mail min. 24u vooraf naar info@studiolijf.be voor verdere afspraak met vermelding van je naam, leskeuze en vermelding dat het over een boeking via Ucoin gaat. 

Huisregels

Neem je eigen yogamat mee. Andere props zijn aanwezig. Heb je (nog) geen eigen yogamat? Dan kan je tijdelijk een mat uit de studio gebruiken en ontsmet je die na gebruik.

De toegangsdeur bevindt zich een beetje verscholen in de winkel op het gelijkvloers. De zaal is ongeveer 10 min. voor de start van de les geopend (tenzij er een les is het uur ervoor, dan wacht je in de hal). Gelieve niet aan te bellen om de voorgaande les niet te storen. Bij aanvang van de les gaan de deuren dicht, dus kom goed op tijd.

Eet best geen zware maaltijd minder dan 2u voor de dynamische lessen. Draag makkelijk zittende kledij. Kies zeker voor een broek waar je makkelijk in kan bewegen. 

Toon respect naar je mededeelnemers en kom fris gewassen naar de les. Yoga is op blote voeten. Je laat je schoenen, jas en telefoon op 'niet storen' achter aan de ingang.

Vragen staat helemaal vrij. Dit kan tijdens de les als er iets niet duidelijk is of je ervaart iets wat vragen oproept. Maar ook na de les of via mail luisteren we graag naar je. We willen immers niets liever dan dat je je helemaal thuis voelt. 

Het aanbod is geen vervanging van professionele medische of psychische hulp. Doe in dat geval navraag bij je behandelende arts wat je wel en niet kan doen. Bij twijfel bij de arts kan deze steeds contact opnemen met de studio of kan je zelf vooraf je vraag stellen.

Ben je ziek? Blijf dan thuis. Meld ook medische problemen of zwangerschap voor aanvang van de les zodat de docent hier rekening mee kan houden. Deze info wordt ten allen tijde discreet behandeld.

Studio Lijf is niet verantwoordelijk voor blessures, ongevallen, diefstal of elke andere mogelijke vorm van schade. Ga dus respectvol om met de grenzen van je eigen lichaam en draag zorg voor je spullen.