Tarieven

  • Betalen via Ucoins? Dat kan voor producten vanaf €60. Stuur een mailtje naar info@studiolijf.be voor verdere afspraak met vermelding van je naam, productkeuze en vermelding dat het over een boeking via Ucoins gaat. Hou rekening met een verwerkingstijd van 48 u.

  • Strippenkaarten of andere tegoeden (niet bij abonnementen) kunnen met 1 maand verlengd worden, aan te vragen via mail. Bij medische redenen kan het tegoed voor langere tijd bevroren worden of terugbetaald worden. Vraag naar de voorwaarden via mail.

  • Wil je graag lessen volgen maar is de prijs of het online boeksysteem voor jou een drempel? Bij Studio Lijf willen we yoga toegankelijk maken voor iedereen. Dus stuur gewoon een mailtje info@studiolijf.be of bel naar 0495/54.62.49 en we werken samen iets uit wat voor jou passend is.

  • Alle prijzen zijn incl. BTW.

  • Een proefles is € 14. Je tweede les in dezelfde maand is gratis. 

  • Wil je flexibiliteit? Dan is een strippenkaart de beste keuze (13€/les bij 10-strippenkaart voor 4 mnd. of 14€/ bij 5-strippenkaart voor 2 mnd.)

  • Een losse les is 16€.

  • Wil je graag 1 les per week? Dan is een trimesterabonnement de beste keuze. Deze lopen telkens voor een trimester. Dit kan op elk moment aangevraagd worden, wel voor minimaal 10 weken (12€ per les, aan te vragen via info@studiolijf.be). Lees hier meer over de mogelijkheden. 

  • Ga je voor 2 lessen of meer per week? Doe navraag voor een aangepast voorstel in functie van de capaciteit bij de gewenste lessen op info@studiolijf.be.

  • De prijzen voor trainingen en workshops worden aangegeven in het lessenrooster en bij de detailpagina's.

 
Huisregels

Neem liefst je eigen yogamat mee. Andere props zijn aanwezig. Heb je (nog) geen eigen yogamat? Dan kan je tijdelijk een mat uit de studio gebruiken en ontsmet je die na gebruik.

De toegangsdeur bevindt zich een beetje verscholen in de winkel op het gelijkvloers. De zaal is ongeveer 10 min. voor de start van de les geopend (tenzij er een les is het uur ervoor, dan wacht je in de hal). Gelieve niet aan te bellen om de voorgaande les niet te storen. Bij aanvang van de les gaan de deuren dicht, dus kom goed op tijd.

Eet best geen zware maaltijd minder dan 2u voor de dynamische lessen. Draag makkelijk zittende kledij. Kies zeker voor een broek waar je makkelijk in kan bewegen. 

Toon respect naar je mededeelnemers en kom fris gewassen naar de les. Yoga is op blote voeten. Je laat je schoenen, jas en telefoon op 'niet storen' achter aan de ingang.

Vragen staat helemaal vrij. Dit kan tijdens de les als er iets niet duidelijk is of je ervaart iets wat vragen oproept. Maar ook na de les of via mail luisteren we graag naar je. We willen immers niets liever dan dat je je helemaal thuis voelt. 

Het aanbod is geen vervanging van professionele medische of psychische hulp. Doe in dat geval navraag bij je behandelende arts wat je wel en niet kan doen. Bij twijfel bij de arts kan deze steeds contact opnemen met de studio of kan je zelf vooraf je vraag stellen.

Ben je ziek? Blijf dan thuis. Meld ook medische problemen of zwangerschap voor aanvang van de les zodat de docent hier rekening mee kan houden. Deze info wordt ten allen tijde discreet behandeld.

Ga respectvol om met de grenzen van je eigen lichaam en draag zorg voor je spullen. Studio Lijf is niet verantwoordelijk voor blessures of ongevallen, diefstal of elke andere mogelijke vorm van schade.