top of page

Tarieven

  • Een proefles is € 14. Je tweede les in dezelfde maand is gratis. 

  • Wil je flexibiliteit? Dan is een 5-strippenkaart de beste keuze (70€, 5 maand geldig.)

  • Wil je graag 1 les per week, bij voorkeur een vaste les? Dan is een trimesterabonnement de beste keuze. Deze lopen telkens voor een trimester. Dit kan op elk moment aangevraagd worden, wel voor minimaal 6 weken (12€ per les, aan te vragen via info@studiolijf.be). Lees hier meer over de mogelijkheden. 

  • Een losse les is 16€.

  • Ga je voor 2 lessen of meer per week? Doe navraag voor een aangepast voorstel in functie van de capaciteit bij de gewenste lessen op info@studiolijf.be.

  • De prijzen voor trainingen en workshops worden aangegeven in het lessenrooster en bij de detailpagina's.

  • Bij medische redenen kan het tegoed op een strippenkaart of abonnement voor een periode bevroren worden of terugbetaald worden. Vraag naar de voorwaarden via mail op moment je wil bevriezen (binnen de 2 weken van je ziekte). 

  • Wil je graag lessen volgen maar is de prijs of het online boeksysteem voor jou een drempel?  Stuur een mailtje info@studiolijf.be of bel naar 0495/54.62.49 en we bespreken wat voor jou passend is.

  • Alle prijzen zijn incl. BTW. Aankopen verlopen steeds via de website (online betaling).

  • Betalen via Ucoins? Vraag via mail naar de mogelijkheden vanaf 70€.

Regels
Huisregels

De lessen worden gegeven in kleine groepen. Daarom is vooraf boeken noodzakelijk. Boeken en betalen doe je via de 'BOEKEN' knop op de website. 

Gereserveerd en toch verhinderd? Je kan zelf tot 24 u vooraf annuleren voor een gewone les met behoud van je lestegoed. Bij ziekte kan je op vraag je lestegoed terugkrijgen bij afmelden via mail naar info@studiolijf.be.

Neem liefst je eigen yogamat mee. Andere props zijn aanwezig. Heb je (nog) geen eigen yogamat? Dan kan je tijdelijk een mat uit de studio gebruiken. Voor je eerste yogales raden we zelfs aan om eerst een matje in de studio te gebruiken. Zo weet je waar je op kan letten bij de aankoop. 

De toegangsdeur bevindt zich een beetje verscholen in de winkel op het gelijkvloers. De zaal is ongeveer 10 min. voor de start van de les geopend (tenzij er een les is het uur ervoor, dan kan je wachten in het halletje boven). Gelieve niet aan te bellen om de voorgaande les niet te storen. Bij aanvang van de les gaan de deuren dicht, dus kom goed op tijd.

Eet best geen zware maaltijd minder dan 2u voor de dynamische lessen. Draag makkelijk zittende kledij. Kies zeker voor een broek waar je makkelijk in kan bewegen. 

Toon respect naar je mededeelnemers en kom fris gewassen naar de les. Yoga is op blote voeten. Je laat je schoenen, jas en telefoon op 'niet storen' achter aan de ingang. Er is ook een (gemengde) kleedruimte waar je gebruik van kan maken. 

Vragen staat helemaal vrij. Dit kan tijdens de les als er iets niet duidelijk is of je ervaart iets wat vragen oproept. Maar ook na de les of via mail luisteren we graag naar je. We willen immers niets liever dan dat je je helemaal thuis voelt. 

Het aanbod is geen vervanging van professionele medische of psychische hulp. Doe bij medische en/of psychische problemen navraag bij je behandelende arts wat je wel en niet kan doen. Bij twijfel bij de arts kan deze steeds contact opnemen met de studio of kan je zelf vooraf je vraag stellen.

Ben je ziek? Blijf dan thuis. Meld ook medische problemen of zwangerschap voor aanvang van de les zodat de docent hier rekening mee kan houden. Deze info wordt ten allen tijde discreet behandeld.

Ga respectvol om met de grenzen van je eigen lichaam en draag zorg voor je spullen. Studio Lijf is niet verantwoordelijk voor blessures of ongevallen, diefstal of elke andere mogelijke vorm van schade.  

 Wil je weten welke yoga geschikt is voor je?  Of zit je nog met andere vragen? Kijk zeker nog even op onze veelgestelde vragen pagina

bottom of page