BURN-OUT REEKS

Er wordt een burn-out bij je geconstateerd... Hoe nu verder? Hoe krijg ik mezelf weer in balans?

 

In een kleine groep van lotgenoten gaan samen op zoek naar wat jij nodig hebt om je weer in je kracht te voelen staan. Tijdens de sessies wordt er gebruik gemaakt van ontspannings- en ademhalingsoefeningen, zodat de onrust in je lijf en de vermoeidheid afneemt. Zo kunnen we in alle rust en verbinding het gesprek aangaan. Zien wat er nodig is om weer rust en energie te ervaren.

mindfulness training antwerp_edited.jpg


4, 11, 18, 25 februari & 11, 18 maart 2022
Telkens van 12:30 tot 15:00 u
prijs: 300 euro incl. BTW
beperkte plaatsen

Inclusief materialen (zoals hand-outs en MP3’s) + 1 gratis yogales naar keuze bij Studio Lijf
Betaling via Ucoins mogelijk (via mail naar info@studiolijf.be)


De inschrijvingen zullen binnenkort open gezet worden. Wil je je plekje al reserveren? Mail dan naar info@studiolijf.be. Er zijn ook regelmatig workshops restorative yoga & mindfulness. 

Maak je niet druk over of je deze sessie wel aan kan. We gaan weinig doen, maar heel veel ZIJN.

PROGRAMMA

- Restorative/Yin yoga. Deze yogavorm werkt op je zenuwstelsel en brengt rust, relaxatie en helderheid. Het is een Yin (vrouwelijke) vorm van yoga. De yoga van het ‘zijn’.

- Meditaties voortkomend uit de Mindfulness.

- Andere yoga-technieken, zoals o.a. ademhalingstechnieken.

- Herkenning in de ander. Het samen zijn in een groep met andere deelnemers met dezelfde klachten geeft een enorme steun.

- Therapeutische oefeningen om helderheid te krijgen: Wat heb ik nodig om mezelf in balans te houden.

- Informatie over voeding tijdens burn-out.

FYSIEKE BELASTING

Tijdens deze workshops ondervind je weinig fysieke belasting. Mensen met lichamelijke beperkingen kunnen gewoonlijk dan ook zonder problemen meedoen. Overleg dit anders ook met de docent.

DOCENTE

De docente is Angela Arts. Zij geeft deze deze succesvolle reeks al jarenlang. Naast  yogadocente is zij ook mindfulness trainer en psychosociaal therapeut. 

IMG_3622.jpg
OVER STUDIO LIJF

Lijf is een sfeervolle yoga- en meditatiestudio in Antwerpen vlakbij de Zoo op de grens met Borgerhout. Er is een wekelijks aanbod yogalessen en meditatie. Er worden ook regelmatig workshops en trainingen georganiseerd. Alle lessen en workshops zijn in kleine groepen met veel persoonlijke begeleiding. 

GETUIGENISSEN VAN VORIGE DEELNEMERS

'Hier vond ik eindelijk de innerlijke rust terug. Ik voelde mijn lichaam letterlijk bij elke les afkoelen. Door al die gedachten en gevoelens die als een tsunami door mijn lichaam tierden, had ik het bvb steeds onaangenaam warm, ik leek wel overhit. Sinds de workshops is dit helemaal voorbij.'

'De lessen worden in een kleine groep gegeven waardoor je geen druk ervaart, iedereen zit hier voor hetzelfde, je bent geen buitenstaander. Het feit dat de lesgeefster in je schoenen heeft gestaan, maakt dat ze perfect weet wat je doormaakt, stap voor stap.'

'De huisdokter, burn-out consulente en therapeute hadden me al een heel deel geholpen in mijn proces van burn-out maar ik voelde dat ik iets essentieel miste om verdere uitdagingen van het leven op een gezonde manier aan te kunnen. Mijn huisdokter raadde me yoga aan, dus moest ik op zoek... gelukkig trof ik de juiste persoon (die ben ik zo dankbaar!) die me de lessen van Angela aanraadde.'

VERVOLGTRAJECT MINDFULNESS TRAINING

Na de yoga bij burn-out reeks kunnen deelnemers doorgaan naar de Mindfulnesstraining als zij daar nog behoefte aan hebben. Mindfulness zorgt ervoor dat je meditatie en yoga gaat inbrengen in je dagelijkse leven. Meestal als een burn-out net geconstateerd is, heb je de energie nog niet om de Mindfulnesstraining aan te kunnen. Bij de Mindfulnesstraining wordt er een dagelijkse inzet van een uur verwacht. 

- Restorative/Yin yoga. Deze yogavorm werkt op je zenuwstelsel en brengt rust, relaxatie en helderheid. Het is een Yin (vrouwelijke) vorm van yoga. De yoga van het ‘zijn’. - Meditaties voortkomend uit de Mindfulness. - Andere yoga-technieken, zoals o.a. ademhalingstechnieken. - Herkenning in de ander. Het samen zijn in een groep met andere deelnemers met dezelfde klachten geeft een enorme steun. - Oefeningen om helderheid te krijgen: Wat heb ik nodig om mezelf in balans te houden. - Informatie over voeding tijdens burn-out.

 
LOCATIE
Lijf
Dambruggestraat 11
1e verdiep
2060 Antwerpen
info@studiolijf.be
T: 0495/54.62.49